skip to Main Content

Omdat de BIS al enkele jaren niet meer actief was en het belang nu groot is om namens een branchevereniging te kunnen spreken, hebben we inmiddels de inschrijving in de KVK aangepast en geactualiseerd.

Bestuur

Daniel Schinkel

Voorzitter

Daniel is eigenaar van SnowSportCenterUtrecht en bookingsprogramma SkiPlanner. Samenwerken en van elkaar leren zijn belangrijke aandachtspunten die Daniel nastreeft als bestuurslid.

Ruben Kubbinga

Penningmeester

Ruben Kubbinga is aangesteld als Penningmeester. Ruben is mede-eigenaar en oprichter van indoorski & snowboard RoundHill in Dordrecht. Naast mede-eigenaar van RoundHill is Ruben ook actief als opleider bij de NskiV en leidinggevende bij een onderwijsadvies bureau.

Als ondernemer vindt hij het netwerk enorm belangrijk, vooral in deze tijd. Daarom vind hij het super gaaf om bij te dragen aan de heroprichting van de BIS.

Minke Jorritsma

Secretaris

Minke is eigenaar van Ski-Mere dat eind 2018 in Almere haar deuren heeft geopend. Naast skischool eigenaar is Minke Register taxateur bedrijfsmatig vastgoed waarvoor ze nog een dag in de week actief werkzaam is.

Minke vindt het belangrijk om als branchevereniging elkaar te helpen waar mogelijk zonder invloed uit te oefenen op elkaars bedrijfsvoering.

Glenn van Kleef

Algemeen bestuurslid

Glenn is al jaren eigenaar van Ski Fun in Amersfoort. Zijn motto is: “samen sta je sterk”. Glenn vindt het daarom leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het oprichten van een branchevereniging voor deze fantastische branche.

Edwin Deisting

Algemeen bestuurslid

Edwin is eigenaar van Xperience Centre Alphen. In dit bedrijf is ook Ski & Snowboard Xperience gevestigd.

Commissies

Daarnaast zijn de volgende commissies al voorzien van leden:

Marketing Commissie :Edwin Deisting
Juridische Commissie :Philip de Koning
Communicatie commissie :Edwin Deisting, Erik du Pré, Rogier Greebe, Minke Jorritsma
Training/scholing/opleidingen :Niels Stam, Glenn van Kleef, Ruben Kubbinga

Back To Top